Scope

In need of critical space expansion, PRTC commissioned Design South to explore alternatives to expand the existing facility and to create a concept that could be constructed within extremely limited site conditions.

The three-story new addition represents an additional 10,800 square feet of commercial office space.  It is directly connected to the rear of the existing building and includes a new computer operations center, billing and accounting offices, new financial department offices, a new boardroom, and executive offices.  In addition, the existing building was renovated upon completion of the new addition to provide for new customer relations and sales operations.

Site improvements include approximately 24 additional parking spaces with modifications to accommodate the new construction.

Key Facts

Location
Laurens, South Carolina
Client/s
Piedmont Rural Telephone Company
Contractor
MAR Construction
Project Type
Expansion and Renovation